× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

KBK Breukelen

Openingstijden (afhaal)

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00–17:30
Woensdag 09:00–17:30
Donderdag 09:00–17:30
Vrijdag 09:00–17:30
Zaterdag 09:00–16:00
Zondag Gesloten

Adres

Heycoplaan 37
3621 WS Breukelen

Contactgegevens

Kokenbaden-pand

Demomaterialen aanwezig

Bij dit afhaalpunt kunt u demomaterialen van onze producten bekijken. Tevens vindt u hier een brochure waar u op uw gemak alle nodige informatie kunt teruglezen.

Proefstukjes liever thuis ontvangen?

Ontvangt u graag een proefstuk van ons materiaal voordat u bestelt? Voor het toesturen van proefstukjes rekenen wij verzendkosten á € 4,95 + € 2,- per product.

Wij leveren niet alleen op maat, wij hebben ook het vakmanschap in huis om alles in uw woning te installeren. Wilt u liever de installatie zelf verzorgen? Dat is geen probleem, wij geven u graag advies. Te allen tijde maken wij een duidelijke offerte met heldere afspraken, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Maak uw woondromen waar
Verbouwen doet u niet zomaar, u heeft een bepaalde wens. Bij Koken+Baden kunt u uw wensen op tafel leggen, daarbij is ons niets te gek. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, is het mogelijk om u deskundige begeleiding te geven en uw wensen uit te laten komen. Wij begeleiden projecten van begin tot en met het eind en u heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Wilt u uw natuursteen producten zonder transportkosten afhalen bij dit afhaalpunt? Bestel dan uw vensterbanken of dorpels op maat en selecteer dit filiaal in de volgende stap als afhaalpunt. U betaalt pas wanneer u de producten afhaalt.