× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Tegel Discount

Openingstijden (afhaal)

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.00 – 12.30 uur | 13.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.00 – 12.30 uur | 13.00 – 17.30 uur
Donderdag 08.00 – 12.30 uur | 13.00 – 17.30 uur
Vrijdag 08.00 – 12.30 uur | 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag 08.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Adres

Argon 29
4751 XC Oud gastel
Noord-Brabant

Contactgegevens

Steenbok Natuursteen Afhaalpunt Tegel Discount Oud Gastel

Demomaterialen aanwezig

Bij dit afhaalpunt kunt u demomaterialen van onze producten bekijken. Tevens vindt u hier een brochure waar u op uw gemak alle nodige informatie kunt teruglezen.

Proefstukjes liever thuis ontvangen?

Ontvangt u graag een proefstuk van ons materiaal voordat u bestelt? Voor het toesturen van proefstukjes rekenen wij verzendkosten á € 4,95 + € 2,- per product.

In onze showroom wordt u geholpen door zeer gespecialiseerde verkopers met een omvangrijke ervaring op het gebied van tegels. U vindt bij ons een ruime keuze aan vloer- en wandtegels, welke met regelmaat worden vervangen door de nieuwste trends die wij op de voet volgen. Bij Tegel-Discount rekent u gegarandeerd op scherpe prijzen en een uitstekende service.

Na jaren ervaring in onze branche hebben wij een zeer betrouwbare naam opgebouwd. Wij staan dan ook bekend om onze goede service. Onze leveringen gaan door heel Nederland en zelfs over de grens, aangezien wij met onze showroom dicht bij de grens van België zijn gevestigd.

Al onze medewerkers hebben een ruime ervaring op tegelgebied. In onze showroom van ongeveer 1000 m2 bieden wij u een zeer mooi assortiment van ruim 2500 wand- en vloertegels aan. Daarnaast vindt u bij ons ook een hele uitgebreide collectie aan mozaïeken. Wij gaan graag mee met de nieuwste trends, waardoor onze collectie wand- en vloertegels dan ook met regelmaat gewisseld wordt met op dat moment de laatste nieuwe items.

In onze showroom tonen wij een prachtige keramische collectie van look-a-like Portugese cementtegeltjes en laten wij de laatste nieuwe houtlook tegels zien. U kunt een keuze maken uit maar liefst ruim 100 verschillende houtlook tegels. Een nieuwere lijn is onze eigen huislijn Mix & Match, dit zijn trendvolle wand / vloertegels met zeer scherpe prijzen. Tevens hebben wij een afdeling met 36 realistische toilet / badkameropstellingen, welke voor iedereen bereikbaar is, ook voor de ouderen en mindervalide klanten.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom en nodigen u bij deze van harte uit om vrijblijvend binnen te lopen.

Wilt u uw natuursteen producten zonder transportkosten afhalen bij dit afhaalpunt? Bestel dan uw vensterbanken of dorpels op maat en selecteer dit filiaal in de volgende stap als afhaalpunt. U betaalt pas wanneer u de producten afhaalt.