0,00
× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Tegel en Marmerwerken Leon Engels

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 09.00 – 17.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

John F. Kennedylaan 18a
5981 XC Panningen
Limburg

Contactgegevens

Steenbok Natuursteen Afhaalpunt Leon Engels

Demomaterialen aanwezig

Bij dit afhaalpunt kunt u demomaterialen van onze producten bekijken. Tevens vindt u hier een brochure waar u op uw gemak alle nodige informatie kunt teruglezen.

Proefstukjes liever thuis ontvangen?

Ontvangt u graag een proefstuk van ons materiaal voordat u bestelt? Voor het toesturen van proefstukjes rekenen wij verzendkosten á € 4,95 + € 2,- per product.

Tegel- en marmerwerken Leon Engels is een begrip in Panningen (Gemeente Peel en Maas; gelegen in het mooie Limburg) en ver daarbuiten. Kwaliteit en topservice verloochenen zich niet. Leon Engels heeft het ambacht geleerd in de praktijk, na zijn opleiding is hij in 1977 begonnen als tegelzetter. Na ruim 15 jaar kroop het bloed waar het niet gaan kan en is Leon begonnen als zelfstandige. Na 6 jaar groeide de firma Leon Engels uit zijn jasje en betrok het ruime pand aan de J.F. Kennedylaan 18a in Panningen. Naast een moderne showroom van ca. 450 M2 beschikt het pand over een ruime, inpandige opslagruimte. Hierdoor kunnen wij veelal uit voorraad leveren.

Wilt u uw natuursteen producten zonder transportkosten afhalen bij dit afhaalpunt? Bestel dan uw vensterbanken of dorpels op maat en selecteer dit filiaal in de volgende stap als afhaalpunt. U betaalt pas wanneer u de producten afhaalt.