0,00
× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Tegelshowroom Brunssum

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00 uur
Dinsdag 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag Gesloten

Er kan buiten de openingstijden een afspraak gemaakt worden om de showroom te bezoeken.

Adres

Haefland 21
6441 PA Brunssum
Limburg

Contactgegevens

Demomaterialen aanwezig

Bij dit afhaalpunt kunt u demomaterialen van onze producten bekijken. Tevens vindt u hier een brochure waar u op uw gemak alle nodige informatie kunt teruglezen.

Proefstukjes liever thuis ontvangen?

Ontvangt u graag een proefstuk van ons materiaal voordat u bestelt? Voor het toesturen van proefstukjes rekenen wij verzendkosten á € 4,95 + € 2,- per product.

Met onze uitgebreide showroom van maar liefst 300m2 bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment met de beste kwaliteit tegels. Niet alleen voor vloertegels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u ook graag in alle soorten tegels en plinten zoals badkamertegels, keukentegels en wc-tegels. Kortom alle soorten vloer- en wandtegels zijn bij ons verkrijgbaar in bijna elk gewenst formaat, kleur en textuur. Onze showroom staat bomvol tegelinspiratie voor uw interieur. Wij leveren kwaliteitstegels aan particulieren en bedrijven en onze naam is al velen jaren een vertrouwd adres voor tegelzetters en renovatiebedrijven. Kom snel langs en laat u inspireren in onze showroom of neem contact op voor het maken van een afspraak met persoonlijk advies.

Wilt u uw natuursteen producten zonder transportkosten afhalen bij dit afhaalpunt? Bestel dan uw vensterbanken of dorpels op maat en selecteer dit filiaal in de volgende stap als afhaalpunt. U betaalt pas wanneer u de producten afhaalt.