Moeller Stone Care onderhoudsset á 3x250ml

 39,95

Reinigen: Gebruik Moeller Stone Care HMK R155 Grondreiniger-zuurvrij om het oppervlak grondig te reinigen. Laat de steen na reiniging goed drogen (ongeveer 24 uur).

Beschermen: Breng Moeller Stone Care HMK S234 Vlekstop-Top-Effect gelijkmatig aan op een schone, droge ondergrond zonder vet- en olieachtige resten. Bij sterkzuigende oppervlakken kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen. Verwijder eventueel overtollig product na 15 minuten en poets goed na met een pluisvrije doek. De beschermende werking ontwikkelt zich binnen 24 uur.

Onderhoud: Voor regulier onderhoud kunt u Moeller Stone Care HMK P301 RSP-drie in één gebruiken.

Uw natuursteen producten al in huis? Wist u dat u dit onderhoudspakket kunt winnen als u een review plaatst? Bekijk onze winactie.

Extra informatie

Merk

Moeller Stone Care

Toepassing

Bescherming, Onderhoud, Reiniging

Geschikt voor

Composiet, Graniet, Keramiek, Natuursteen

Inhoud

3 x 250ml

Reviews

9.5

98% van de klanten beveelt ons aan.
Lees hier alle 976 beoordelingen

Meest behulpzame reviews

Prima product en snelle levering aan afhaalpunt

Na een bestelling op de webshop van Steenbok natuursteen een prima levering met goede track en trace,

Snel en goede afhandeling

Na de natuursteen lijsten die ik had besteld werd ik gelijk gebeld en dachten ze met mij mee over de afmeting hiervan . Mooi op tijd de mail wanneer het afgeleverd kon Worden en opgehaald .

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

een mooi produkt precies op maat geleverd ,en netjes afgewerkt en op korte termijn geleverd , bovendien op de hoogte gehouden van de voortgang van het produkt

mooie drempel maar een probleem

Een mooie drempel maar een probleem is dat ik andere neuten had gedacht. Ik had opgegeven 15 cm neuten. Deurpost gezaagd tot die hoogte. Bij uitpakken bleek andere soort neuten is besteld. Nogmaals op de website gekeken en zag op de tekening dat het andere neuten dan dat ik had gedacht.

Makkelijk bestellenen sneĺe levering

Goed product. Snelle levering.