Tijdens de vakantieperiode is onze zagerij beperkt geopend en zijn sommige afhaalpunten gesloten, waardoor leveringen langer kunnen zijn.

× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Kerasom B.V. | Tegels en Natuursteen

Steenbok Natuursteen is onderdeel van de groothandel in tegels en natuursteen Kerasom B.V. te Someren. Onder de Kerasom groep valt ook Tegelhandel Loomans, een van de meest inspirerende showrooms van het land. Kerasom B.V. bestaat sinds 1987 en heeft dus ruim 30 jaar ervaring in de natuursteen branche. Vanwege deze kennis staat Steenbok Natuursteen garant voor een kwalitatief hoogwaardig product en een kundig advies.

Adresgegevens

Ambachten 4
5711LC Someren
Plan Route

K.v.K.: 17060007
BTW: NL 0087.23.278.B.02
Bankrekening: NL53 INGB 067.3869.318

Steenbok Natuursteen afhaalpunten overzicht

Onze afhaalpunten

Kerasom B.V. heeft als groothandel honderden klanten verspreidt over Nederland. Een 60-tal van deze klanten zijn als afhaalpunt aangesloten bij Steenbok Natuursteen. Hierdoor kunnen wij uw bestelling zonder transportkosten leveren bij een afhaalpunt naar uw keuze. U betaalt pas wanneer u uw producten bij het afhaalpunt ophaalt. Gebruik onze winkelzoeker om een afhaalpunt in uw omgeving te vinden. Geen afhaalpunt in de buurt? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Natuursteen zagerij

Onze gespecialiseerde natuursteen zagerij is gevestigd in hetzelfde pand als ons kantoor, waardoor de communicatielijnen kort zijn. Hiermee minimaliseren we de foutgevoeligheid en kunnen wij snel schakelen waar nodig. Onder leiding van onze zéér ervaren collega Frans worden alle bestellingen met zorg en vakmanschap verwerkt. Benieuwd? Neem dan gerust een kijkje in onze zagerij!

steenbok-natuursteen-over-kerasom

Wilt u meer weten over Kerasom?