× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Reviews

 

9.4

96% van de klanten beveelt ons aan.
Lees alle 933 beoordelingen op Kiyoh

5 sterren82.1%766 reviews
4 sterren14.15%132 reviews
3 sterren1.71%16 reviews
2 sterren1.07%10 reviews
1 ster0.96%9 reviews

Alle reviews

Top geregeld!

Besteld via internet op advies van tegelhandel Vlagsma Bolsward. Correcte opdrachtbevestiging en zeer nette updates van bestelling tot levering. Dik voor mekaar!

04-03-2024 Wierd, Sneek

Geweldige service

Geweldige service en kwaliteit

01-03-2024 Kees, De Meern

Mooi snel en goed!!!

Prima communicatie en mooi product

23-02-2024 Marjan, Heerde

Voortreffelijk, simpel en zeer klantvriendelijk

Het selecteren van product uit ruime aanbod op website van Steenbok Natuursteen ging soepel. Proces van bestelling, betaling en afhalen ging bijzonder goed. Dank zij uitgifte locatie wat deze bedrijf heeft scheelt het uren reizen of hoge transportkosten. Steenbok Natuursteen..dank jullie wel

23-02-2024 Tanvier, Almere

Top meer kan niet

Twee vensterbanken besteld. Echt tot op de kilometer nauwkeurig gezaagd. Exact zoals ik het wilde hebben. Ik werd prima op de hoogte gehouden van het proces. Als ik een minpuntje moet benoemen ligt dat niet aan Steenbok. Na dat ik bericht kreeg dat het op het afhaal punt was aangekomen kreeg ik geen bericht van het afhaalpunt. Na een aantal dagen gebeld ja die lagen bij hen.

16-02-2024 Charlie, Heerhugowaard

Een beoordeling schrijven over iets wat nog niet binnen is??

De mail die ik heb ontvangen begon met: "Inmiddels heeft u uw bestelling alweer een poosje in huis en wellicht zelfs al gemonteerd. Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! ". Raar aangezien ik nog niets heb ontvangen, laat staan dat het reeds gemonteerd is. Op zich niet erg, maar al een mail sturen over een beoordeling is wel erg voorbarig. Ik kan dus voorlopig nog niets mededelen en dus ook niet of ik het bedrijf zou aanbevelen (in ieder geval niet als je haast heb)

09-02-2024 Ron, Schore

Reactie van Steenbok Natuursteen

Zoals telefonisch besproken betreft dit een miscommunicatie vanuit ons, nogmaals onze excuses. Hopelijk heeft u, zodra u de materialen ontvangen heeft, er alsnog veel plezier van!

Snel en goede levering

Zwarte granieten vensterbank gekocht, was sne geleverd bij afhaalpunt in de buurt! Je weet waar je aan toe bent met alle updates. Prettige website en goede communicatie

09-02-2024 Cedric, Benthuizen

Reactie van Steenbok Natuursteen

We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen Cedric! Veel plezier met het plaatsen van de vensterbank en bedankt voor het schrijven van de review!

Helemaal prima.

Communicatie is snel en helder. Er wordt goed meegedacht

09-02-2024 Trudy, Amsterdam

Reactie van Steenbok Natuursteen

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden over ons bent Trudy! Bedankt voor de review.

Product goed en levering goed

G heb g ga

04-02-2024 Bas, Bussum

Reactie van Steenbok Natuursteen

Bedankt voor de positieve review Bas!

Prijs/kwaliteit/service verhouding goed

Wij hebben een standaard afmeting gebruikt als topafwerking van een een wc muur laten afleveren bij een afhaalpunt, dit wel om de totale kosten te drukken. Het afhaalpunt was prima op de route naar ons werk was. Wij zijn blij met eindresultaat. Ik zou zo weer hier bestellen!

02-02-2024 Nick, Gendt

Reactie van Steenbok Natuursteen

Bedankt voor de complimenten Nick, fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat en dat jullie weer bij ons terug zouden komen!

Beoordeel ons en maak kans op een gratis pakket met onderhoudsproducten.

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en staat deze alweer een poosje in huis of wellicht zelfs al gemonteerd? Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Wij zijn erg benieuwd naar hoe u het contact met ons ervaren heeft en of onze producten u bevallen. Zou u uw mening willen delen met ons én met toekomstige klanten?

Schrijf dan een review op Kiyoh of Google en maak kans op een pakket met onderhoudsproducten dat wij maandelijks verloten!*

*De winnaar krijgt vóór de 5e dag van de volgende maand bericht.