Een natuurstenen tafelblad op maat

Steenbok Natuursteen helpt u met plezier en vakmanschap aan een passend tafelblad op maat.. Dankzij onze eigen zagerij en brede assortiment van gesteentes en afwerkingen, bent u altijd verzekerd van een natuurstenen tafelblad dat naadloos aansluit op uw interieur en wensen. Ons vakwerk staat garant voor een eindproduct met de natuurlijke uitstraling én hoogwaardige kwaliteit waar u naar zoekt.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn onze tafelbladen beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Ideaal wanneer u uw natuursteenproducten zelf wenst te monteren. Naast onze standaard maten, bieden wij de optie aan om uw product volledig op maat te zagen in onze eigen zagerij*.

* Let op: bij maatwerk zijn lengtes uit één deel tot 2200 mm mogelijk. Bij een afmeting van vanaf 1760 mm is echter alleen afhalen in Someren mogelijk. Op zoek naar een afwijkende breedte of dikte? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan.

Een composiet of graniet tafelblad

In ons assortiment vindt u tafelbladen van graniet en marmercomposiet. Beide steensoorten zijn zeer stevig en gemakkelijk in onderhoud. Ook zijn graniet en marmercomposiet zeer duurzaam. Zo is graniet het hardste materiaal mogelijk voor onder andere tafelbladen. Dit maakt graniet niet alleen uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes voor dagelijks gebruik zoals de woonkamer, maar ook ideaal voor buiten als tuintafel.

Wilt u langer van uw natuurstenen tafelblad genieten? Verleng de levensduur van uw stenen tafelblad door deze te behandelen met verschillende onderhoudsmiddelen, zoals impregneer. Dit middel beschermt het gesteente niet alleen tegen vet en vuil, maar helpt ook de natuurlijke en egale look te behouden.

Kies uit verschillende afwerkingen

Om u tafelblad op maat volledig te laten aansluiten op uw wensen, kunt u naast de verschillende natuursteensoorten ook kiezen uit verschillende afwerkingen. Zo heeft u de keuze uit een gezoet of gepolijst oppervlak. Geeft u de voorkeur aan een stenen tafelblad met matte look? Dan kunt u het best kiezen voor een gezoete afwerking. Dit type afwerking heeft verschillende voordelen: het gesteente behoudt hierdoor bijvoorbeeld langer zijn oorspronkelijke uiterlijk én zorgt ervoor dat natuurlijke krassen zo veel mogelijk weggewerkt.

Wanneer u liever een luxueuze hoogglans afwerking wenst, is een tafelblad met een gepolijste afwerking zeer geschikt. Door het gesteente met een steeds fijnere korrel te schuren, ontstaat er een glanzend oppervlak.

Uw natuurstenen of hardstenen tafelblad op maat kopen

Bekijk hier de mogelijkheden voor een stenen tafelblad in onze standaard maten. Kunt u de gewenste maat niet vinden? Vraag dan direct een maatwerk offerte aan. Dan zorgen wij voor de rest. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor vrijblijvend advies.