Natuursteen als materiaal voor uw wc plateau

Natuursteen is een materiaal met unieke eigenschappen, hierdoor biedt natuursteen oneindig veel mogelijkheden. Heeft uw toilet een wat strakkere uitstraling? In dat geval past een glad en strak wc plateau waarschijnlijk erg goed bij de stijl van uw toilet. Heeft uw toilet een robuuste of een wat meer landelijke uitstraling? In dat geval zou een natuurstenen toiletplateau van Steel Grey bijvoorbeeld erg goed staan.

Hardstenen wc-plateau op maat

Ieder huis en iedere inrichting is anders. Dit geldt natuurlijk ook voor elk toilet plateau. Om die reden kan een toilet plateau van natuursteen voor u op maat worden gemaakt, zodat deze perfect past in uw toilet.

Een hardstenen wc-plateau is niet alleen erg mooi, het is ook nog een multifunctioneel. Vaak worden er ook accessoires op geplaatst, waardoor de inrichting van uw toilet helemaal wordt afgemaakt. Wanneer u ook accessoires op uw natuurstenen toilet plateau wilt plaatsen, dan raden wij aan om scherpe objecten te voorzien van vilt, om eventuele beschadiging aan uw plateau te voorkomen.