Een natuursteen werkblad op maat

Door onze eigen zagerij en brede assortiment van gesteentes en afwerkingen, bent u altijd verzekerd van een natuursteen werkblad dat naadloos aansluit op uw interieur. Ons vakwerk staat garant voor een eindproduct met de natuurlijke uitstraling én lange levensduur waar u naar zoekt.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn onze werkbladen beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Ideaal wanneer u uw natuursteenproducten zelf wenst te monteren. Naast onze standaard maten, bieden wij de optie aan om uw product volledig op maat te zagen in onze eigen zagerij*.

* Let op: bij maatwerk zijn lengtes uit één deel tot 2200 mm mogelijk. Bij een afmeting van vanaf 1760 mm is echter alleen afhalen in Someren mogelijk. Op zoek naar een afwijkende breedte of dikte? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan.

Een graniet of composiet werkblad

Al onze werkbladen van natuursteen zijn vervaardigd uit graniet of marmercomposiet. Dit zijn beide stevige en zeer onderhoudsvriendelijke steensoorten met een lange levensduur. Zo is graniet het hardste materiaal mogelijk en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in ruimtes voor dagelijks gebruik zoals de keuken.

Wilt u langer van uw natuurstenen werkblad genieten? Om de levensduur van het gesteente te verlengen zijn deze te behandelen met verschillende onderhoudsmiddelen. Denk hierbij aan impregneer. Dit middel beschermt het gesteente niet alleen tegen vet en vuil, maar behoudt ook de natuurlijke en egale look.

Kies uit verschillende afwerkingen

Naast de verschillende natuursteensoorten bieden wij ook een ruime keuze aan in afwerkingen. Zo heeft u de keuze uit een gezoet of gepolijst oppervlak. Geeft u de voorkeur aan een mat afgewerkt werkblad? Dan kunt u het best kiezen voor een gezoete afwerking. Dit type afwerking heeft een hoop voordelen: het gesteente behoudt hierdoor bijvoorbeeld langer zijn oorspronkelijke uiterlijk én zorgt ervoor dat natuurlijke krassen zo veel mogelijk weggewerkt.

Wanneer u liever een luxueuze hoogglans afwerking wenst, is een werkblad met een gepolijste afwerking zeer geschikt. Door het gesteente met een steeds fijnere korrel te schuren, ontstaat er een glanzende bovenlaag.

Uw natuursteen werkblad op maat kopen

Bekijk hier de mogelijkheden voor een natuursteen werkblad in onze standaard maten. Kunt u de gewenste maat niet vinden? Vraag dan direct een maatwerk offerte aan. Dan zorgen wij voor de rest. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor vrijblijvend advies.