× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Natuurstenen haardplateau

Een haard is weer helemaal terug als smaakvolle inrichting van een woonkamer. Een mooie inbouwhaard in combinatie met een haardplateau van natuursteen geeft uw interieur een warm en huiselijk karakter. Natuurstenen haardplateaus zijn tegenwoordig vaak strak vormgegeven en zijn multifunctioneel. Zo dient het plateau als sierlijke afwerking, maar er kunnen tevens objecten op worden geplaatst.

Steenbok Natuursteen Haardplateau Graniet Absolute Black (zwart, gepolijst)

Waarom een natuurstenen haardplateau?

Voor de afwerking van een schouw, moet er natuurlijk worden gekozen voor materiaal dat veilig te verwerken is in combinatie met brandende kachels. Natuursteen is volledig veilig in combinatie met brandende haarden en daardoor erg goed geschikt voor de afwerking van uw haard of schouw. De afwerking met natuursteen is niet alleen helemaal veilig, het is ook nog eens erg stijlvol.

Een haard of schouw in uw woonkamer is een echte eyecatcher. U kunt het uiterlijk en de precieze afwerking van uw haardplateau helemaal zelf bepalen, op die manier bent u er zeker van dat uw natuurstenen haardplateau helemaal bij uw woonstijl aansluit.

Natuurstenen haardplateau op maat

U wilt uw hardstenen haardplateau natuurlijk zo goed mogelijk aanpassen op uw woonstijl. Er zijn talloze opties voor wat betreft de afwerking ervan en om die reden bestaat er voor ieder interieur een passend plateau. U kunt kiezen uit diverse soorten natuursteen. Bij een modern interieur wordt er vaak gekozen voor gladde en strakke materialen. Bij een wat meer landelijke sfeer past een robuust haardplateau met betonlook bijvoorbeeld erg goed. Niet alleen het materiaal, maar ook de dikte van het natuursteen bepaalt de uitstraling.

Voorbeeld gallerij

Dit zijn projecten van onze klanten, Heeft u ook eerder bij ons besteld en wilt u uw aankoop met ons delen? Stuur uw foto’s naar info@steenboknatuursteen.nl.

Advies of vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen over de aanleg van een haardplateau van natuursteen of bent u benieuwd naar de kosten?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wie zijn wij?

Deze website en haar diensten zijn onderdeel van Kerasom B.V., een groothandel in tegels en natuursteen. Ons magazijn en de zagerij bevinden zich op onderstaand adres.

Steenbok Natuursteen teamfoto