0,00
× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Natuurstenen Toilet plateau

Wanneer u aan de ideale interieurinrichting van uw huis denkt, zult u waarschijnlijk niet direct aan een mooie en natuurstenen toilet plateau denken. Echter, een mooie natuurstenen wc plateau maakt uw interieur helemaal compleet en zorgt voor een mooie afwerking van uw gehele interieur. Een toilet plateau van natuursteen heeft een rustige uitstraling en past daarom helemaal thuis in een goed afgewerkte toilet.

Steenbok-natuursteen-toilet-plateau-badkamer

Natuursteen als materiaal voor uw wc plateau

Natuursteen is een materiaal met unieke eigenschappen, hierdoor biedt natuursteen oneindig veel mogelijkheden. Heeft uw toilet een wat strakkere uitstraling? In dat geval past een glad en strak wc plateau waarschijnlijk erg goed bij de stijl van uw toilet. Heeft uw toilet een robuuste of een wat meer landelijke uitstraling? In dat geval zou een natuurstenen toiletplateau van Steel Grey bijvoorbeeld erg goed staan.

Hardstenen wc-plateau op maat

Ieder huis en iedere inrichting is anders. Dit geldt natuurlijk ook voor elk toilet plateau. Om die reden kan een toilet plateau van natuursteen voor u op maat worden gemaakt, zodat deze perfect past in uw toilet.

Een hardstenen wc-plateau is niet alleen erg mooi, het is ook nog een multifunctioneel. Vaak worden er ook accessoires op geplaatst, waardoor de inrichting van uw toilet helemaal wordt afgemaakt. Wanneer u ook accessoires op uw natuurstenen toilet plateau wilt plaatsen, dan raden wij aan om scherpe objecten te voorzien van vilt, om eventuele beschadiging aan uw plateau te voorkomen.

Voorbeeld gallerij

Dit zijn projecten van onze klanten, Heeft u ook eerder bij ons besteld en wilt u uw aankoop met ons delen? Stuur uw foto’s naar info@steenboknatuursteen.nl.

Advies of vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen over de aanleg van een haardplateau van natuursteen of bent u benieuwd naar de kosten?

Bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan

Wie zijn wij?

Deze website en haar diensten zijn onderdeel van Kerasom B.V., een groothandel in tegels en natuursteen. Ons magazijn en de zagerij bevinden zich op onderstaand adres.

Steenbok Natuursteen teamfoto