HMK S235 Kleurverdieper – mat

 25,50

HMK S235 is een gebruiksklare verzegeling, conservering op basis van acrylaten. Door de conservering wordt binnendringen van water en vuil bij grof geslepen, geborstelde, gezandstraalde, gevlamde en splijtruwe oppervlakken (zachte en harde gesteente) marmercomposiet, kunststeen en terrazzo voorkomen. De kleur en structuur van het oppervlak worden sterk beïnvloed. HMK S235 geeft het zgn. nateffect.

Lees de volledige productbeschrijving van Moeller HMK S235 Kleurverdieper – mat voordat u het product toepast.

Extra informatie

Merk

Moeller Stone Care

Toepassing

Onderhoud

Geschikt voor

Composiet, Graniet, Keramiek, Natuursteen

Inhoud

1 Liter

Reviews

Steenbok Natuursteen kiyoh icon

97% van de klanten beveelt ons aan.
Lees alle beoorderlingen op Kiyoh

Meest behulpzame reviews

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van der Poel Montage BV

Communicatie was prima. Diverse mails ontvangen over de status. Product is zeer netjes ook het zaag werk is goed gedaan.

Roger

Na een mailtje kregen we een offerte op maat. Deze konden we zelf ophalen op 10 minuutjes rijden. Ze passen goed en geven een mooie uitstraling aan de kamers. Dik tevreden dus.

Onno

Notice: Functie id werd verkeerd aangeroepen. Producteigenschappen mogen niet rechtstreeks aangeroepen worden. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/hello-theme-child-master/woocommerce/single-product-montage.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/hello-theme-child-master/woocommerce/content-single-montage.php'), WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.0.) in /var/www/vhosts/steenboknatuursteen.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5905
Bekijk alle Onderhoud natuursteen