Tijdens de vakantieperiode is onze zagerij beperkt geopend en zijn sommige afhaalpunten gesloten, waardoor leveringen langer kunnen zijn.

× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Reviews

 

9.5

98% van de klanten beveelt ons aan.
Lees alle 977 beoordelingen op Kiyoh

Beoordelingen

5 sterren82.19%803 reviews
4 sterren14.12%138 reviews
3 sterren1.64%16 reviews
2 sterren1.02%10 reviews
1 ster1.02%10 reviews

Alle 2 sterren reviews

Een beoordeling schrijven over iets wat nog niet binnen is??

De mail die ik heb ontvangen begon met: "Inmiddels heeft u uw bestelling alweer een poosje in huis en wellicht zelfs al gemonteerd. Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! ". Raar aangezien ik nog niets heb ontvangen, laat staan dat het reeds gemonteerd is. Op zich niet erg, maar al een mail sturen over een beoordeling is wel erg voorbarig. Ik kan dus voorlopig nog niets mededelen en dus ook niet of ik het bedrijf zou aanbevelen (in ieder geval niet als je haast heb)

09-02-2024 Ron, Schore

Reactie van Steenbok Natuursteen

Zoals telefonisch besproken betreft dit een miscommunicatie vanuit ons, nogmaals onze excuses. Hopelijk heeft u, zodra u de materialen ontvangen heeft, er alsnog veel plezier van!

Matig

Helaas heeft mijn bestelling niet voldaan aan mijn verwachtingen. De maten die je opgeeft op de website zijn in mm, ik had dan ook de verwachting dat deze nauwkeurigheid geen probleem zou moeten zijn. Van de twee identiek bestelde vensterbanken is de ene 4 mm breder dan de ander, de vensterbank is zodanig grof afgewerkt aan de onderzijde dat deze wisselt in dikte aan de voorzijde tussen de 18 en 20 mm. En zoals ze zeggen “Murphy’s Law” alles wat mis kan gaan gaat mis. De diepte wisselde over de vensterbank tussen de 19,8 a 19,9 en 20,3 cm. Als kers op de taart was helaas de voorzijde licht beschadigt door een stukje dat was weggebroken, maar dit kon ik gelukkig nog corrigeren door ze 180 graden te draaien. Ik zal voor de andere slaapkamers helaas een andere leverancier moeten zoeken.

08-03-2023 van der Laan, Lelystad

Snelle levering maar maatwerk niet nauwkeurig

Raam en deur dorpels besteld. Raamdorpel was een paar mm korter dan besteld. Deur dorpels met maatwerk losse neuten, deze zijn beschadigd en slecht afgewerkt ingepakt en passen niet mooi in de dorpel. Helaas niet tevreden met het resultaat

05-01-2023 Dennis, Drunen

Slechte communicatie.

Spullen 23 juni besteld en geen enkele reactie gehad wanneer het binnen is of wanneer ik het u überhaupt kan ophalen. En dan wel een e-mail krijg: Inmiddels heeft u uw bestelling alweer een poosje in huis en wellicht zelfs al gemonteerd. Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Lekker geregeld eerste en ook gelijk de laatste keer dat ik hier besteld heb.

26-07-2022 Frank, Schoonebeek

Reactie van Steenbok Natuursteen

Beste Frank, Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met ons niet optimaal was. Blijkbaar heeft het afhaalpunt je niet tijdig kunnen informeren of is dit zelfs vergeten. Dit kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, vandaar dat wij onze klanten zelf ook áltijd nog mailen als hun bestelling bij het afhaalpunt geleverd is. In jouw geval hebben we dat op 6 juli om 09.01 uur gedaan. Zou je eventueel even na willen kijken of je die mail misschien over het hoofd gezien hebt? Communicatie is namelijk een ijzersterk punt van ons, volgens (bijna) al onze klanten. We vinden het dan ook erg vervelend dat je juist daarmee een slechte ervaring hebt. Mocht je onze e-mail inderdaad gemist hebben, dan hopen we dat je zo sportief bent om je 4 als cijfer aan te passen naar iets dat beter past bij onze manier van communiceren ;-) Hopelijk bevalt het materiaal je wel goed, want dat is ook niet onbelangrijk natuurlijk! Vriendelijke groeten, Team Steenbok Natuursteen

Duur en langzaam

We hadden dorpels nodig. Duurt lang voordat ze klaar zijn en eigenlijk zijn ze ook gewoon te duur. Helaas hadden we maatwerk nodig, dus tsja.

20-07-2021 Nick, Vlaardingen

Reactie van Steenbok Natuursteen

Beste Nick, Wat vervelend dat je onze dienstverlening op deze manier ervaren hebt. Maatwerk bestellingen kunnen in sommige gevallen een iets langere levertijd hebben, zeker wanneer deze via een afhaalpunt moeten worden geleverd. In principe duurt dat nooit langer dan 15 werkdagen, al is een enkele uitzondering nooit uit te sluiten. Hopelijk was je bestelling uiteindelijk wel netjes op maat en voldeed die aan je verwachting, zodat je tevreden bent met het eindresultaat. We hopen dat je toch zult overwegen om een eventuele nieuwe bestelling bij ons te plaatsen, zodat we ook jou kunnen aantonen dat onze gemiddelde score van 9.6 (en dat 99% van onze klanten ons aanbeveelt) terecht is. Mvg Team Steenbok Natuursteen

Onzorgvuldig en minder klantvriendelijk

Het gebruik van een kortingscode is niet meer mogelijk wanneer de order is geplaatst. Deze code kan alleen bij een volgende bestelling gebruikt worden. Bij het bestellen van een vensterbank die door de lengte uit twee delen bestaat zijn de beide delen van verschillende diktes. Verschil was zeker 2mm.

17-07-2021 Aad, Maasland

Trage levering wel goede kwaliteit

Kwaliteit goed,werkelijke levertijd veel langer.daardoor liep ons bouw project vertraging op.dus als je bestelt reken maar op ruim drie weken. Dan ben je niet teleur gestelt.

08-06-2019 B.g.j.koot, Kortenhoef

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten: - snelle offerte tegen concurrerende prijzen. - product ziet er goed uit. Verbeterpunten: Levertijd werd in mijn geval in het geheel niet waargemaakt. 2 tot 10 werkdagen werd in mijn geval een maand. Besteld op 21 februari, geleverd aan ophaalpunt op 14 maart en van daaruit geen bericht gehad.. Communicatie vanuit afhaaladres belabberd.

28-03-2019 Menno, Zevenaar

Reactie van Steenbok Natuursteen

Beste heer/mevrouw Dijkhuizen, Zoals vorige week reeds per mail gecommuniceerd betreuren wij het enorm dat het betreffende afhaalpunt in dit geval in gebreke is gebleven. Uw bestelling bleek daar al een poosje te liggen, echter bent u daarover niet door hen geïnformeerd, met deze vervelende en onnodige vertraging tot gevolg. Onze vertegenwoordiger is ingelicht over dit voorval en zal deze klacht bespreken met het afhaalpunt in kwestie, om te voorkomen dat het zich in de toekomst kan herhalen. Nogmaals onze excuses. Daarnaast danken wij u voor het compliment over de kwaliteit van ons product, onze snelle handelswijze én de scherpe prijs. Dát is namelijk waar wij voor willen staan. Met vriendelijke groet, Vensterbank-Natuursteen.nl

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten: Alles na bestelling leek goed maar!! Verbeterpunten: Bestelling zou maximaal twee weken duren Na twee en een halve week gebeld bleek er toch iets mis te zijn gegaan, product toen na twee dagen geleverd helaas ook nog beschadigd Ik heb deze beschadiging niet gemeld omdat ik dan weer niet door kon met mijn werkzaamheden en misschien weer twee weken moest wachten op nieuw product misschien was een excuus voor te late levering wel op zijn plaats geweest. Beschadiging op vensterbank niet direct zichtbaar maar toch jammer dit geeft geen goed gevoel

12-04-2018 anoniem, Gemeente Steenbergen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten: Uiteindelijk na veel onderhandelingen na 2 keer grove fout gedaan te hebben, hebben zij war korting gegeven. Een keer hebben zij verkeerde maat gestuurd andere keer verkeerde kleur. Mijn aannemer heeft mij veel extra geld gekost. Verbeterpunten: Minder slordig omgaan met de klanten. Niet zo hard zijn zoals zij tegen mij waren.

12-04-2018 Mamouka, Ridderkerk

Beoordeel ons en maak kans op een gratis pakket met onderhoudsproducten.

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en staat deze alweer een poosje in huis of wellicht zelfs al gemonteerd? Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Wij zijn erg benieuwd naar hoe u het contact met ons ervaren heeft en of onze producten u bevallen. Zou u uw mening willen delen met ons én met toekomstige klanten?

Schrijf dan een review op Kiyoh of Google en maak kans op een pakket met onderhoudsproducten dat wij maandelijks verloten!*

*De winnaar krijgt vóór de 5e dag van de volgende maand bericht.