× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Reviews

 

9.4

96% van de klanten beveelt ons aan.
Lees alle 933 beoordelingen op Kiyoh

5 sterren82.1%766 reviews
4 sterren14.15%132 reviews
3 sterren1.71%16 reviews
2 sterren1.07%10 reviews
1 ster0.96%9 reviews

Alle 3 sterren reviews

Tevreden over het bestellen

Alleen heb nog geen bericht ontvangen dat ik de vensterbank bij afhaalpunt kan afhalen. Dat is dan weer jammer.

06-10-2023 Harry Braker, Assen

Reactie van Steenbok Natuursteen

Beste Harry, Mocht je niets van het afhaalpunt horen nadat wij gemeld hebben dat de bestelling daar is geleverd, neem dan gerust even zelf contact met het afhaalpunt op. Soms zijn ze gewoon even te druk geweest. Mvg, Steenbok Natuursteen

Duur en lange levertijd

Onlangs een strookje natuursteen besteld. Product was belachelijk duur, heb ondertussen een vele malen goedkoper adres gevonden in de buurt. Ook de levertijd was zeer lang.

14-07-2023 Erik, Zwartsluis

Bestellen top

Maar de levering ook keurig op tijd Alleen de verpakking beschermt niet goed dat is alleen maar plastic. Dat betekent in mijn geval dat er wat kleine krasjes op de zijkant zaten en putjes aan bovenzijde Maat voering was oké

19-08-2022 Bert, Castricum

Goed product, alleen de leverpunt kon beter

Product is erg mooi en prijs is goed maar waar t geleverd werd stond t product gewoon los tegen een buitenmuur. Bij thuiskomst zag ik een klein hoekje eraf maar dat kon ik gelukkig wel wegwerken maar dat zal vast gekomen zijn door waar hij stond. Dat kan beter. Echter kom ik zeker nog terug hier want het product is wel gewoon erg mooi.

13-11-2021 Ronald, Huissen

Contact iets minder

Nadat ik zelf erachteraan ben gegaan te weten gekomen dat hij binnen was. Ik heb hem vandaag opgehaald en gemonteerd. Is maand later dan gepland.

23-04-2021 Robert Westenbrink, Ruinerwold

Prima

Vensterbank ziet er prachtig uit, zaten wel een paar krasjes op!

26-06-2020 Herman, Boxtel

Goede prijs kwaliteit, slechte communicatie rond de kerstvakantie

Alles prima, alleen rond de kerstvakantie was de hele boel 2 weken dicht en hoorde ik helemaal niks meer ...

23-01-2020 Gerrit Oosterhui, Best

Goede service maar geen precisiewerk

Vensterbank uit 2 delen besteld. 1 deel was helaas 2 mm dunner dan het andere deel wat er lelijk uitzag. Daarnaast was de zaagsnede van het dunnere deel lelijk (gesplinterd). Na (prettig) contact hierover zijn 2 nieuwe delen opgestuurd. Nu wel beide delen even dik, maar in dit geval was de vensterbank 4 mm korter dan aangegeven. Geen wereldramp (kan het oplossen met bredere kitrand), maar ook niet echt netjes. Daarnaast een kras op het natuursteen. Bestellen, afhalen en service ging wel helemaal prima. Zou ze aanraden voor een simpele vensterbank die niet precies op maat hoeft en ga nog wel bestellen als ik geen precisiewerk nodig heb.

18-12-2019 Bob, heemstede

Communicatie is beter dan het product.

Product beschadigd op randen. Zaagzijde rafelig. Product niet verpakt.

04-10-2019 Richard, Vught

Niet helemaal naar wens

Het zijn mooie venster banken . Die van mij bestaat uit 3 delen , maar die zijn niet allemaal even dik wat dus een beetje een slordig beeld geeft en dat is jammer. Bij aan bevelen heb ik nee ingevoerd wat niet juist is maar krijg het er niet meer uit ik zou het wel aanbevelen maar erbij zeggen dat als je vensterbank uit meerdere delen bestaat dat ze evt. niet allemaal even dik zijn

02-08-2019 Marion, Krimpen a/d ijssel

Beoordeel ons en maak kans op een gratis pakket met onderhoudsproducten.

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en staat deze alweer een poosje in huis of wellicht zelfs al gemonteerd? Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Wij zijn erg benieuwd naar hoe u het contact met ons ervaren heeft en of onze producten u bevallen. Zou u uw mening willen delen met ons én met toekomstige klanten?

Schrijf dan een review op Kiyoh of Google en maak kans op een pakket met onderhoudsproducten dat wij maandelijks verloten!*

*De winnaar krijgt vóór de 5e dag van de volgende maand bericht.