× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Reviews

 

9.4

96% van de klanten beveelt ons aan.
Lees alle 933 beoordelingen op Kiyoh

5 sterren82.1%766 reviews
4 sterren14.15%132 reviews
3 sterren1.71%16 reviews
2 sterren1.07%10 reviews
1 ster0.96%9 reviews

Alle 5 sterren reviews

Geweldige service

Geweldige service en kwaliteit

01-03-2024 Kees, De Meern

Mooi snel en goed!!!

Prima communicatie en mooi product

23-02-2024 Marjan, Heerde

Voortreffelijk, simpel en zeer klantvriendelijk

Het selecteren van product uit ruime aanbod op website van Steenbok Natuursteen ging soepel. Proces van bestelling, betaling en afhalen ging bijzonder goed. Dank zij uitgifte locatie wat deze bedrijf heeft scheelt het uren reizen of hoge transportkosten. Steenbok Natuursteen..dank jullie wel

23-02-2024 Tanvier, Almere

Top meer kan niet

Twee vensterbanken besteld. Echt tot op de kilometer nauwkeurig gezaagd. Exact zoals ik het wilde hebben. Ik werd prima op de hoogte gehouden van het proces. Als ik een minpuntje moet benoemen ligt dat niet aan Steenbok. Na dat ik bericht kreeg dat het op het afhaal punt was aangekomen kreeg ik geen bericht van het afhaalpunt. Na een aantal dagen gebeld ja die lagen bij hen.

16-02-2024 Charlie, Heerhugowaard

Snel en goede levering

Zwarte granieten vensterbank gekocht, was sne geleverd bij afhaalpunt in de buurt! Je weet waar je aan toe bent met alle updates. Prettige website en goede communicatie

09-02-2024 Cedric, Benthuizen

Reactie van Steenbok Natuursteen

We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen Cedric! Veel plezier met het plaatsen van de vensterbank en bedankt voor het schrijven van de review!

Helemaal prima.

Communicatie is snel en helder. Er wordt goed meegedacht

09-02-2024 Trudy, Amsterdam

Reactie van Steenbok Natuursteen

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden over ons bent Trudy! Bedankt voor de review.

Super snelle levering en alles is precies op maat

Super mooie vensterbanken. Netjes op maat en snel in huis

02-02-2024 Joeri, Wouw

Reactie van Steenbok Natuursteen

Goed om te lezen dat je blij bent met de vensterbanken Joeri! Bedankt voor de review.

perfecto

Moest iet langer wachten op mijn bestelling. Maar dat was mijn eigen schuld bestelde net voor de kerstdagen. De sticker die op de dorpel zat geplakt met mijn naam zou in de toekomst een andere labelsticker gebruiken die makkelijker zijn te verwijderen zonder papier en lijmresten.

26-01-2024 John, Hoogeveen

Reactie van Steenbok Natuursteen

Bedankt voor de review John! Veel succes met het plaatsen van de producten!

Met elke bestelling zeer tevreden.

Ik heb het afgelopen jaar meerdere produkten besteld. Zowel over prijs, kwaliteit en levering zeer tevreden.

26-01-2024 Jaap, Beverwijk

Reactie van Steenbok Natuursteen

Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent en vaker bij ons bent teruggekomen! Bedankt voor de review Jaap.

Toegankelijk voor iedereen

Bij dit bedrijf kan iedereen makkelijk online bestellen en ook kosten loos op verschillende plaatsen af te halen bestellingen. Je kunt je bestelling op maat laten maken je steen soort uitkiezen en laten bezorgen of zelf afhalen. Ik heb hier al vaker een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over de producten die geleverd zijn. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

07-01-2024 H., Puiflijk

Reactie van Steenbok Natuursteen

Wat leuk om te lezen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en zo tevreden bent over de producten! Bedankt voor de goede review!

Beoordeel ons en maak kans op een gratis pakket met onderhoudsproducten.

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en staat deze alweer een poosje in huis of wellicht zelfs al gemonteerd? Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Wij zijn erg benieuwd naar hoe u het contact met ons ervaren heeft en of onze producten u bevallen. Zou u uw mening willen delen met ons én met toekomstige klanten?

Schrijf dan een review op Kiyoh of Google en maak kans op een pakket met onderhoudsproducten dat wij maandelijks verloten!*

*De winnaar krijgt vóór de 5e dag van de volgende maand bericht.