× Menu
Persoonlijk advies nodig?

Neem contact met onze natuursteenexperts.

Maandag - vrijdag 08:30 - 17:00 uur

Reviews

 

9.4

96% van de klanten beveelt ons aan.
Lees alle 933 beoordelingen op Kiyoh

5 sterren82.1%766 reviews
4 sterren14.15%132 reviews
3 sterren1.71%16 reviews
2 sterren1.07%10 reviews
1 ster0.96%9 reviews

Alle 4 sterren reviews

Top geregeld!

Besteld via internet op advies van tegelhandel Vlagsma Bolsward. Correcte opdrachtbevestiging en zeer nette updates van bestelling tot levering. Dik voor mekaar!

04-03-2024 Wierd, Sneek

Product goed en levering goed

G heb g ga

04-02-2024 Bas, Bussum

Reactie van Steenbok Natuursteen

Bedankt voor de positieve review Bas!

Prijs/kwaliteit/service verhouding goed

Wij hebben een standaard afmeting gebruikt als topafwerking van een een wc muur laten afleveren bij een afhaalpunt, dit wel om de totale kosten te drukken. Het afhaalpunt was prima op de route naar ons werk was. Wij zijn blij met eindresultaat. Ik zou zo weer hier bestellen!

02-02-2024 Nick, Gendt

Reactie van Steenbok Natuursteen

Bedankt voor de complimenten Nick, fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat en dat jullie weer bij ons terug zouden komen!

Klant zou koning moeten zijn

Als ik een fout zou maken zou ik hem voor 100% klanttevredenheid afronden, immers een zaagfout (1 cm te kort) is niet mijn schuld. Nu krijg ik dan een nieuwe dorpel toegezegd, maar moet hem wel zelf komen halen. 40 min heen en 40 min terug. Dat vind ik een 50% oplossing met zoveel afleverpunten in Nederland rij dan even door. Ondanks deze mindere ervaring beveel ik toch het bedrijf wel aan want een zaagfout zal niet zo vaak voorkomen. Overkomt het u wel dan weet u in iedergeval dat u 50% service krijgt.

04-12-2023 Niels, Kolhorn

volgens afspraak netjes geleverd bij Bouwmarkt Groenen

Geen 5 sterren omdat de dorpel net iets langer was (1mm) dan de opgegeven maat. Had heel krap gemeten, maar hierdoor moest ik iets van het tegelwerk halen voordat dorpel paste.

13-10-2023 Peer, Knegsel

Goed produkt, scherpe prijs

Nette dorpels tegen een concurrerende prijs. Jammer dat u geen afhaalpunt in Flevoland/Almere hebt.

25-09-2023 Kees, Almere

Netjes afgewerkt

Kwaliteit prijs prima

01-09-2023 Jan De Greef, Nieuw Vossemeer

Reactie van Steenbok Natuursteen

Bedankt voor de review Jan!

Te lange levertijd

Op 22 april 2 dorpels besteld , op 26 april bericht dat de bestelling gereed is en wacht op levering (naar een afhaalpunt). Pas 12 dagen later, op 8 mei, is de bestelling aangekomen op het afleverpunt. Het stond er in de kleine lettertjes wel bij, dat gratis levering een paar weken kon duren, maar ik was het me niet bewust, anders zou ik een andere keuze hebben gemaakt. Producten verder prima afgewerkt en communicatie goed, maar kleur niet zo intens zwart als mijn andere (gezoete) dorpels, die ik in 2018 bij Steenbok had gekocht. Al met al een licht teleurstellende ervaring deze keer.

19-05-2023 Marieke, Veldhoven

Super eenvoudig en goed afgehandeld !

De vensterbank als maatwerk was was heel eenvoudig te bestellen op de site, terugkoppeling vd Groot Tegels uit Uden, was super, en snel gelegd met volle tevredenheid.

24-04-2023 Gerrit, Uden

Nette levering, goed product

Deurdorpels besteld. Eerst nog verkeerd besteld en goed geholpen door klantenservice. Levering op het afhaalpunt verliep goed en de dorpels zijn mooi afgewerkt. Ideaal dat er ook een zaagservice voor de hoeken is. Zo hoef je zelf niet te te slijpen en is het mooi afgewerkt.

20-03-2023 Joris, de Meern

Beoordeel ons en maak kans op een gratis pakket met onderhoudsproducten.

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en staat deze alweer een poosje in huis of wellicht zelfs al gemonteerd? Wij hopen dat u tevreden bent met het resultaat! Wij zijn erg benieuwd naar hoe u het contact met ons ervaren heeft en of onze producten u bevallen. Zou u uw mening willen delen met ons én met toekomstige klanten?

Schrijf dan een review op Kiyoh of Google en maak kans op een pakket met onderhoudsproducten dat wij maandelijks verloten!*

*De winnaar krijgt vóór de 5e dag van de volgende maand bericht.